BAJAJ MAFIA FORUM
Sep 11, 2017

3
Поки більшість мотолюбителів України тільки прокидалися від мирного сну, приводили в порядок себе і свою техніку перед новим сезоном, МАФІЯ вже будувала свої грандіозні плани і стратегії. "Що за МАФІЯ така?" - запитаєте ви. Що вони затівають?

 

Популяризувати якісну і надійну мототехніку в нашій країні, ось що! МАФІЯ - це умовна назва для учасників заходу BAJAJ MAFIA FORUM, який пройшов в Києві 3 березня і зібрав усіх прихильників торгової марки BAJAJ.

Індійський бренд вже давно не потребує додаткового представлення, його фанатів і користувачів в Україні з кожним днем стає все більше.

 

Сьогодні BAJAJ на дорогах нашої країни займає таку ж впевнену позицію, як японська мототехніка, не кажучи вже про "китайців", але при цьому має ряд переваг. Про всі ці переваги організатори заходу ще раз нагадали, щоб в черговий раз показати присутнім - вибір зроблений правильно.

 

Захід зібрав під своїм дахом не тільки киян. Столицю відвідали всі основні представники дилерських центрів і просто фани бренду з багаторічним стажем.

 

Крім цілей і стратегій на майбутнє піднімалася ще одна важлива тема. А саме - об'єднання всіх причетних до велике мотоспільнота BAJAJ, де учасники матимуть можливість ділитися досвідом, організовувати сходки і всіляко підтримувати одне одного.

Локально такі спільноти існують давно, але в цей раз дистриб'ютор взяв на себе відповідальність скріпити ці групки в єдину потужну, а головне - дружну організацію.

 

Вийшло чи ні - побачимо вже найближчим часом, перші кроки зроблені і однозначно - в правильному напрямку.

 

Для присутніх дилерів офіційний дистриб'ютор підготував ще один сюрприз. Завзятість і кропітка праця повинні бути заохочені в повній мірі, а тому прямо на заході були нагороджені кращі дилерські центри України та їх менеджери.

 

Вітаємо переможців:

Віктор Панчук - Київ Мотосклад

Андрій Коломієць - Харків, Арт Мото

Петро Долинка - Мукачево, Мото люкс




В якості заключних слів хочеться сказати, що такі заходи заряджають і дають величезний запас оптимізму. Не доводиться сумніватися в тому, BAJAJ вже давно став невід'ємною частиною мотодвижения в нашій країні. Нам залишається тільки зміцнювати позиції і захоплювати все нові горизонти.

 

Спасибі всім, хто був на конференції. Нам так сподобалося, що ми плануємо повторити вже в кінці цього місяця. Слідкуйте за новинами!

SOURCE: